č. 10 - Ing. Tomáš Appl

Tomáš Appl
Jmenuji se Tomáš Appl a vystudoval jsem Vysokou školu báňskou technickou univerzitu v Ostravě obor bezpečnostní inženýrství. V současné době pracuji pro firmu, která se zabývá informačními technologiemi a softwarem pro státní správu. S pracovníky menších i větších úřadů se setkávám dnes a denně.

Narodil jsem se a žiji se svou rodinou v našem krásném městě. A stejně jako moji předkové mám zájem, aby naše město prosperovalo a vzkvétalo, aby moje tři děti měly kde vyrůstat a byly hrdé, že žijí právě tady a budovaly si tak vztah k našemu městu. Aby až vyrostou, měly důvod zůstat tady u nás, v Zábřeze, a nestěhovat se do jiných měst. S rodinou rádi sportujeme, pravidelně navštěvujeme cyklostezku a krytý bazén. V zimě rádi lyžujeme. Vzhledem k věku mích dětí jsou však tyto sportovní aktivity v úplném zárodku, i když nejstarší dcera je velice šikovná a hlavně ji tyto aktivity velice baví.

Mou osobní prioritou je postarat se o to, aby naše město nadále vzkvétalo, lidé zde byli spokojení, děti i starší občané zde měli kulturní, sportovní a společenské vyžití. Aby zde byl dostatek pracovních míst pro naše občany, nadále se rozrůstala síť cyklostezek a odpočinkových míst.
Chci podporovat sportovní aktivity pro různé věkové kategorie.